Iedere dinsdag Inloopspreekuur Eures (Informatie voor ieder die geïnteresseerd is in wonen, werken, studeren en/of ondernemen in Vlaanderen. in Vlaanderen)

Spreekuur Werken over de grens

Meer te weten komen over je mogelijkheden over de grens? Kom naar het inloopspreekuur van UWV–EURES! Ben je op zoek naar (ander) werk of wil je gaan studeren? Door over de grens te kijken vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Tijdens het spreekuur is er een EURES-adviseur aanwezig die je kan informeren over onder andere vacatures, wet- en regelgeving, sociale zekerheid, loopbaan/studie mogelijkheden en cultuurverschillen. Benieuwd geworden naar je kansen en mogelijkheden? Meld je aan voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met een EURES-adviseur. Zou je je cv willen meenemen naar de afspraak?
Heb je specifieke vragen? Geef dit dan even telefonisch door of stuur een mailtje zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Voor wie is het spreekuur bedoeld?
- Baanveranderaars
- Werkzoekenden
- Grensarbeiders
- Studenten

Wanneer
Iedere dinsdagochtend tussen 09:00 uur en 12:30 uur.
Binnen lopen zonder afspraak is mogelijk, maar houd in dat geval wel rekening met een eventuele wachttijd.

Locatie
UWV
Burgemeester Brokxlaan 1680
5041 SG Tilburg
Dit UWV-gebouw is op loopafstand van station Tilburg.
Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren.

Aanmelden
Stuur een mail naar GrenswerkMOB@UWV.nl
Of bel voor een afspraak: Lara Schilder, EURES-adviseur, telefoon +31 (6) 311 055 29

EURES staat voor European Employment Services, een Europees netwerk dat werken en werven over grenzen heen bevordert. Vanuit het EURES-netwerk helpen we in heel Europa werkzoekenden aan een baan en werkgevers aan personeel. EURES is actief in de dertig landen van de EER en Zwitserland.


Locatie: UWV, Burgermeester Broxlaan 1680
Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant, jouw opstap naar werk